VOOR- EN NADELEN VAN DE Elektronische SIGARET

 

Roken is Ongezond, dat is een bekend gegeven.
Ook nog eens Onsmakelijk voor de nabije Omgeving en Onlosmakelijk verbonden met problemen met stoppen met roken.

De afgelopen jaren is naarstig gezocht naar alternatieven, die de drie bovengenoemde O‘s teniet zouden kunnen doen. Dat gaat natuurlijk niet helemaal op, want een bekend citaat kent het cliché: “elk voordeel heeft zijn nadeel” en mogelijk ook vice versa.

Er is al veel over geschreven en beweerd.

Elke willekeurige opsomming van voor- en nadelen kent tekortkomingen. Daar komt bij, elke middenstander/verkoper/handelaar zal ook waken om teveel nadelen aan te stippen en zal de voordelen de doorslag laten geven. De schoorsteen moet immers “roken”. Elke verkoopsite zal dus wikken en wegen en de informatie kleuren. Maar het is wel uw gezondheid en uw beslissing.

Daar staat tegenover dat wij van E-SIGARETWINKEL.COM vinden dat de consument naar behoren en het liefst volledig geïnformeerd dient te worden. Tevens heeft elke consument de “plicht” maar zeker wel de mogelijk om zelf via internet informatie op te zoeken en de gegevens naast elkaar neer te zetten. Het is zijn gezondheid en zijn afweging. Vergeet echter niet, dat de meeste E-rokers ex-tabaksrokers zijn.

E-SIGARETWINKEL.COM zal u niet gaan vervelen met lijstjes waar u mogelijk al halverwege afhaakt door de hoeveelheid aan argumenten omtrent voors en tegens.

Daarentegen heeft E-SIGARETWINKEL.COM voor u een aantal links naar sites geselecteerd, waar u uw voordeel kan doen qua informatie en objectiviteit. Het staat u uiteraard vrij om zelf meer inzicht te krijgen in het wel en wee van de Elektronische Sigaret.

Misschien zelfs een plicht naar uzelf en uw omgeving.

Hoe dan ook, of u stopt of overgaat naar de Elektronische Sigaret, die smerige asbak kan eindelijk de deur uit.
U en uw omgeving kunnen weer opgelucht adem halen. Geniet van uw besluit en iedereen zal meegenieten