Shake & Vape geconcentreerde e-liquid

Over onze Shake ‘n Vape Aroma’s:

Vape ‘n Shake aroma’s zijn geconcentreerde liquids die aangelengd dienen te worden met een base vloeistof. De pure Shake ‘n Vape (aroma)liquids bevatten erg veel smaakstof. De Shake ‘n Vape moet namelijk nog wel goed blijven smaken als hij is aangelengd met de base liquid.Het aanlengen van de Shake ‘n Vape kunt u in een en dezelfde fles Shake ‘n Vape doen. De inhoud van de fles is hier natuurlijk op afgestemd.

Als voorbeeld: een fles Shake ‘n Vape van 50ml zit in een fles van 60ml, u kunt dus 10ml e-liquid base in dezelfde fles toevoegen. De flessen Shake ‘n Vape van 100ml zitten in een fles van 120ml, zodat u daar 20ml base e-liquid aan kunt toevoegen.

Het grote voordeel is dat u de aangelengde Shake ‘n Vape liquid niet hoeft te laten rijpen (steepen) voordat u het kunt gaan dampen. Met andere woorden: U neemt een fles met Shake ‘n Vape, voegt een base e-liquid toe en u bent “ready to go”!

U kunt voor het toevoegen aan de basis Shake ‘n Vape naar eigen keuze een base e-liquid gebruiken met óf zonder nicotine. Wij willen u er voor de zekerheid nogmaals op wijzen dat nicotine een zeer verslavende stof is en raden u aan om een base e-liquid te gebruiken zónder nicotine.

Gebruik onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel base er moet worden toegevoegd:

Hoeveelheid nicotine (voor een 50 ml Shake ’N Vape):
0 mg/ml = 50 ml aroma + 10 ml 0 mg base
1 mg/ml = 50 ml aroma + 10 ml 6 mg base
2 mg/ml = 50 ml aroma + 10 ml 12 mg base
3 mg/ml = 50 ml aroma + 10 ml 18 mg base

Hoeveelheid nicotine (voor een 100 ml Shake ’N Vape):
0 mg/ml = 100 ml aroma + 20 ml 0 mg base
1 mg/ml = 100 ml aroma + 20 ml 6 mg base
2 mg/ml = 100 ml aroma + 20 ml 12 mg base
3 mg/ml = 100 ml aroma + 20 ml 18 mg base

Wanneer u de Shake ‘n Vape met een nicotinehoudende base e-liquid gaat aanlengen, dient u natuurlijk de veiligheidsvoorschriften voor het gebruik van nicotinehoudende vloeistoffen in acht te nemen. Zorg ervoor dat de flessen met base e-liquids altijd goed afgesloten blijven en vooral buiten het bereik van kinderen blijft.

Heeft u nog vragen over het mengen of het gebruik van onze Shake ‘n Vape liquids? U kunt ons altijd telefonisch of per mail bereiken! Wij maken graag tijd voor u vrij, om uw vragen te beantwoorden. Klik hier voor onze contactinformatie pagina