iDIN identificatie voor e-sigaretten en e-liquids

iDIN lijkt op de manier waarop internetbankieren wordt gebruikt. Wanneer u een aankoop in onze webwinkel wilt doen, dient u eerst zich te legitimeren middels iDIN.

Tijdens de iDIN verificatie, selecteert u uw eigen bank en controleert in uw eigen persoonlijke bankomgeving de gegevens (in dit geval dat u minimaal 18 jaar bent) die u online wil verstrekken. Na akkoord middels iDIN keert u weer terug in de vertrouwde online omgeving van onze webwinkel om uw bestelling verder af te ronden.

Wanneer u zich in onze webwinkel met een account heeft geregistreerd, hoeft u de iDIN procedure slechts éénmaal te doorlopen. Het systeem zal bij een volgende bestelling herkennen dat u een terugkerende en geregistreerde klant bent die aan de leeftijdseisen voldoet.

Onderstaand een *voorbeeld van de procedure leeftijdsverificatie:

* klik voor een grotere afbeelding op de betreffende plaatjes.

Wanneer u een bestelling doet krijgt u op de pagina van de winkelwagen de volgende melding over de iDIN verficatie:

stap 1 van de IDIN procedure verifieren

In dit scherm keist u uw eigen bank:

stap 2 IDIN procedure bank kiezen

Na het kiezen van uw bank komt u in uw eigen bank omgeving terecht (als voorbeeld de ING):

stap 3 bij eigen bank verifieren

U doorloopt bij uw eigen bank de gewenste procedure (als voorbeeld de ING):

stap 4 verificatie bij eigen bank afronden

Wanneer u door uw eigen bank geverifieerd bent als 18+, keert u weer terug naar de webwinkel van e-sigaretwinkel.com om uw bestelling verder af te ronden:

stap 5 bestelling afronden en betalen

LET WEL:

Uw betaling is nog NIET door de iDIN leeftijdsverificatie voldaan. U dient alsnog alle gegevens in te vullen, de betaling te doen en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Mocht u er ondanks dit voorbeeld niet uitkomen? Bel ons gerust op 036-841 7318, wij maken graag tijd voor u vrij om u te helpen!

Waarom gebruiken wij IDIN identificatie?

De Nederlandse wetgeving eist o.a. van ondernemers in de tabaks- en e-sigarettenindustrie dat producten die mogelijkerwijze nicotine bevatten of daarmee verband houden, dat bij de aankoop van deze producten de koper minimaal 18 jaar of ouder is.

Voor het verifiëren van uw leeftijd hebben wij gekozen voor de meest veilige en betrouwbare dienst die momenteel voorhanden is : iDIN leeftijdsverificatie.

iDIN is ontwikkeld door Nederlandse banken voor consumenten. U kunt zichzelf met iDIN veilig identificeren en uw leeftijd bevestigen voor aankopen in onze webwinkel. U gebruikt namelijk de veilige en vertrouwde inlogmethode van uw eigen bank. Op deze manier weten wij zeker dat u minstens 18 jaar bent en uw bestelling kunt plaatsen.

Via iDIN worden geen financiële gegevens zoals IBAN en saldo gedeeld. iDIN biedt wel extra zekerheid over uw identiteit. Belangrijk voor u om te weten: De kans op identiteitsfraude of verkeerd ingevulde gegevens wordt door het gebruik van iDIN aanzienlijk verkleind.

Waar vind ik meer informatie over iDIN?

U kunt meer informatie vinden op de website van iDIN.nl
Tevens kunt u bij uw eigen bank informeren over het gebruik van iDIN leeftijdsverificatie.

Heeft u vragen aan ons? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier op deze website of geef ons een belletje op: 036-841 7318