Zichttermijn

Bent u niet tevreden met uw aankoop?

Indien ongebruikt kunt u ter aller tijden, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangt van uw bestelling de producten retour sturen. Beschadigde artikelen alsmede geopende artikelen die steriel/hygiënisch waren verpakt worden niet gecrediteerd. Uitgezonderd van retourrecht zijn alle e-Luiquids die onverzegeld worden verzonden.

Retouren

Mocht het product bij ontvangst onverhoopt defect zijn dan verzoeken wij u ons direct per email op de hoogte te stellen. U kunt het product dan retour sturen en u ontvangt kosteloos een nieuw exemplaar.

Algemeen

Op alle gebruiksartikelen,zoals clearomizers en coils rust een DOA garantie(Death on Arrival). Dat houdt in dat wanneer u een product ontvangt dat bij aankomst niet blijkt te werken, dit produkt vervangen zal worden, mits u deze retour zendt naar het door E-sigaretwinkel aangegeven vestiging adres, en er op de dag van ontvangst melding via email van is gemaakt.

Batterijen, Opladers, Elektronische Accessoires en Mods

Ego- opladers hebben een garantie termijn van 1 maand. Ego model batterijen hebben een garantie termijn van 1 maand.

De rest van deze producten hebben een fabrieksgarantie van 3 maanden. Garantie wordt verleend over fabricagefouten. Mocht uw product niet meer te reparen zijn, dan wordt deze vervangen door een nieuw product. Als het product val- of stootschade bevat, welke de werking kan belemmeren, kunnen wij geen garantie verlenen. De fabrieksgarantie vervalt automatisch wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Een krasje of iets dergelijks wordt niet naar gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de fabrieksgarantie. Onder waterschade behoort ook “liquid”-schade. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de fabrieksgarantie.

Batterijen: Alle batterijen zijn onderhevig aan slijtage, afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal. Hierdoor kunnen wij geen garantie verlenen op afnemende batterijcapaciteit. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 maal opladen. Op losse lithium ion batterijen (bijvoorbeeld 18650 batterijen) verlenen wij alleen garantie binnen 24 uur na aankoop

E-Liquids, Clearomizers, Coils, Aroma’s, DIY-artikelen en Accessoires.
Op deze producten geldt een DOA garantie, DOA staat voor “Dead On Arrival”. Mocht uw product direct bij aankomst (binnen 24 uur na ontvangst) defect zijn, dan kunnen wij deze onder garantie voor u vergoeden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, wij lossen het altijd direct voor u op. E-liquids die onverzegeld worden verzonden kunnen niet retour worden genomen en zijn uitgesloten van garantie.

E-sigaretwinkel.com levert gegarandeerd uitsluitend originele producten van de beste kwaliteit.

Zichttermijn

Conform regelgeving ‘koop op afstand’ kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw internetbestelling deze zonder opgaaf van reden retourneren. Hieraan zijn wel een aantal spelregels verbonden:

Beschadigde en geopende artikelen die steriel en/of hygiënisch waren verpakt worden niet retour genomen. Dit geldt eveneens voor artikelen waarvan het zegel van de (eventueel) aanwezige ‘security check’ is verbroken. E-liquids die onverzegeld zijn verzonden, worden niet retour genomen.

Verzendkosten komen bij retourneren voor uw eigen rekening, e-sigaretwinkel.com behoudt zich het recht om de initieel gemaakte verzendkosten te verrekenen. PostNL bezorgd immers niet gratis.

Garantie

Indien een product defect bij aankomst blijkt (DOA), dan is het noodzakelijk dat u eerst contact met ons opneemt. Na dit contact kunt u het defecte artikel kosteloos retourneren en ontvangt u van ons een nieuw product.

Op clearomizers, atomizers, coils en aanverwante artikelen geldt een DOA, oftewel ‘dead on arrival’. Blijkt een dergelijk artikel direct na ontvangst defect, dan vergoedt e-sigaretwinkel.com deze, hoewel dit niet gebruikelijk is op DOA-artikelen. Atomizers en coils zijn verbruiksartikelen die ook bij normaal gebruik slijten en defect gaan.