Beste klanten,

Vanaf 1 januari 2023 geldt er al een verbod op de verkoop van alle e-liquidsmaken. Echter mogen winkeliers, zoals e-sigaretwinkel.com, hun voorraad nog (uit)verkopen tot 1 oktober 2023.

De voorraden in alle e-sigaretwinkels en ook de groothandels zullen de komende tijden alle kanten op gaan. Wij kunnen dus helaas geen garantie geven dat tot 1 oktober a.s. jouw specifieke smaak e-liquid (in de winkels of online) nog op voorraad is.

Online verkoopverbod

Op 1 juli 2023 gaat tevens een online verkoopverbod in voor e-sigaretten, eliquid en toebehoren. Dat betekent dus dat wij vanaf 1 juli 2023 geen online bestellingen meer mogen verwerken. Je kunt dan dus nergens meer via het internet bestellen. Momenteel worden er veel aankopen online gedaan, dus dat wordt helaas even wennen!

Wij zijn aangesloten bij de Esigbond Nederland, door wie er een gerechtelijke procedure wordt opgestart tegen dit verbod. We kunnen dus nog niet zeggen welke kant het kwartje op zal vallen.

Online reserveren/bestellen

Mocht je op eigen initiatief e-sigaretten, toebehoren van de e-sigaret of bijvoorbeeld een voorraad van je favoriete e-liquid willen bestellen, dan ben je bij ons van harte welkom. Het beste kun je ons even een persoonlijk mailtje of een whatsapp sturen met daarin je bestelling die we dan gelijk voor je kunnen reserveren.

Je kan natuurlijk ook gewoon via de webshop bestellen. Mocht de voorraad niet toereikend zijn nemen we contact met je  op.

Email: Info@e-sigaretwinkel.com

Whatsappnummer (alleen voor berichten): 06-252-765-23