CLEAROMIZERS

Clearomizers / Verstuivers

Clearomizer

De clearomizer
Een clearomizer is een van de belangrijkste onderdelen  van uw esmoker.

Wanneer men begint met dampen, is het belangrijk om te weten hoe de clearomizer werkt en hoe u de clearomizer het best kunt onderhouden.
Er zijn natuurlijk vele maten en soorten clearomizers met allemaal hun eigen kenmerken, zoals een zwaardere of een lichtere draw, hoeveelheden damp die geproduceerd wordt, maar ook de airflow en de levensduur van iedere clearomizer is weer voor ieder tankje verschillend. De ontwikkelingen in de markt zijn turbulent en er verschijnen met regelmaat nieuwe innovaties op het gebied van de clearomizer.

Wij hebben een speciale rubriek voor u op onze website ( www.e-sigaretwinkel.com/advies) waar wij u zo goed mogelijk uitleggen hoe u uw clearomizer het best kunt onderhouden.

Verschillende clearomizers

De grote verschillen zitten in het ontwerp van de clearomizer. In grote lijnen zijn er de topfill-clearomizer of een bottomfill-clearomizer.
De werking van iedere clearomizer is echter bij alle tankjes hetzelfde: De vloeistof (e-liquid) wordt middels een verwarmingselement (coil) verdampt. Het is zorg dat het katoen (watten) goed doordrenkt blijft met e-liquid, anders verbrand het katoen, wat een smerige smaak afgeeft die u niet meer weg krijgt.
Het onderhouden van uw clearomizer is dus van groot belang. Tijdig uw coil wisselen houdt uw clearomizer in goed conditie.

E-sigaretwinkel.com heeft een zeer groot assortiment aan clearomizers, waardoor u altijd een clearomizer vindt die bij u past.

Wij geven u graag vrijblijvend en persoonlijk advies in onze winkel in Almere buiten.