Accessoires esmoker

Accessoires voor e-sigaretten zijn er in overvloed. Van drip-tips en opberghoezen tot batterij-laders en keycords voor uw e-sigaret.

Wil u lang van plezier van uw e-sigaret of box-mod hebben? Dan is het belangrijk dat u uw esmoker goed opbergt. Met het goed opbergen van de esmoker beschermt u het apparaat tegen krassen en stoten. Tenslotte is het zonde wanneer uw e-sigaret (om)valt en een lelijke kras heeft opgelopen. Voor het veilig transporteren van de esmoker batterij kunt u het best een siliconen hoesje kopen, zodat u de batterij goed beschermd blijft.

E-sigaret accessoires zijn een extra toevoeging voor de esmoker om het gebruik nog gemakkelijker, duurzamer en veiliger te maken!
In het ruime assortiment accessoires van E-sigaretwinkel.com vindt u altijd een handige accessoire. Ook wanneer u zelf geen damper bent, kunt u bij ons  een geschikt accessoire als verjaardagscadeau vinden.

De accessoires die wij verkopen zijn onder andere; drip-tips, batterijen, opladers, mondstukken, keycords en opbergetui’s. Wij hebben ook speciale tasjes voor bijvoorbeeld aan uw broekriem, zodat u uw esmoker altijd bij de hand heeft en de e-sigaret tegelijkertijd goed beschermd blijft.

De accessoires zijn een extra toevoeging voor de e-sigaret. De goede staat van de batterij voor de e-sigaret zorgt ervoor dat u lang kunt blijven dampen. De juiste oplader maakt het mogelijk dat de esmoker batterij op de juiste manier wordt opgeladen. Door de e-sigaret batterij goed op te laden, kunt u deze langer blijven gebruiken en houdt de batterij de spanning langer vast.

De drip-tip (mondstukje) zorgt voor optimaal gemak en én is goed voor de hygiëne. Bovendien kunt u kiezen uit metalen of plastic drip-tips voor uw e-smoker. Metalen dript-tips blijven over het algemeen wat koeler tijdens het gebruik. Zo is er voor ieder wat wils.

Een key-cord voor de e-sigaret beschermd de esmoker tegen beschadigingen en voorkomt dat u de e-sigaret verliest of laat vallen. De e-sigaret etui die aan de keycord zit zorgt ervoor dat de elektrische sigaret veilig opgeborgen zit en voorkomt beschadigingen.
Bescherm uw e-sigaret goed, dan heeft u langer plezier van uw esmoker!