box-mod online e-sigaret kopen
startset e-sigaret kopen
E-gear e-sigaret kopen
RBA RDA RTA
Coil Units E-sigaretwinkel.com
Clearomizers e-sigaretwinkel.com
E-liquids e-sigaretwinkel.com
e-liquid aroma
drip tips
Accesoires e-sigaretwinkel.com
Batterijen e-sigaretwinkel.com
DIY e-sigaretwinkel.com
Beste bezoeker: Wij zijn op dit moment druk bezig om onze website geheel aan de wettelijke eisen voor online e-sigaretwinkels aan te passen. Vanwege de verplichte versobering van “e-sigaret webshops” die de wetgeving eist, kan het zijn dat u even aan de veranderingen en aan de nieuwe uitstraling van e-sigaretwinkel.com moet wennen. Wanneer u informatie mist of vragen heeft over onze producten, weet dan dat u altijd bij onze klanten service terecht kunt.
Wij maken graag tijd voor u vrij!

Nieuwe bezoekers

Advies en informatie

Veilig online bestellen

 Nederland rookvrij & gezond:

We weten allemaal dat roken slecht is en dat vooral kinderen niet in contact moeten komen met roken. Wij vinden dat ook het gebruik van e-sigaretten ver uit de buurt van kinderen moet blijven, zodat er meer kans is op het ontstaan van een nieuwe rookvrije generatie!

E-sigareten of het dampen van e-liquids schijnen volgens onderzoeken tot 95% minder ongezond te zijn dan het roken van traditionele sigaretten, maar het is en blijft een slecht voorbeeld voor kinderen om in de buurt van scholen, sportvelden of andere locaties waar ook kinderen komen een e-sigaret te gebruiken!  Wees daarom a.u.b. selectief met het gebruiken van uw e-sigaret op plaatsen waar dit niet gepast is of waar kinderen in de buurt zijn.

Wanneer u nog nooit gerookt of met een e-sigaret heeft gedampt: begin er niet zomaar aan. Nicotine is tenslotte een zeer verslavende stof waar u niet zomaar meer vanaf komt. Mocht u als verstokte roker toch kiezen voor een e-sigaret, kies dan een speciaalzaak waar u zich goed kunt laten voorlichten over het veilig gebruik van de e-sigaret en gebruik uw nieuwe e-sigaret niet in de buurt van kinderen. Er zijn heel veel verschillende merken en modellen e-sigaretten in omloop ( waarbij ook veel onveilige namaak e-sigaretten) dus bij de vakman bent u goed terecht.

Mocht u vragen hebben over e-sigaretten of e-liquids dan kunt u bij e-sigaretwinkel.com altijd terecht. Wij willen op geen enkele manier het dampen van e-sigaretten voor niet rokers stimuleren of aanmoedigen, maar willen u (wanneer u toch al heeft besloten om een e-sigaret te kopen) op weg helpen om het juiste model e-sigaret te kiezen die bij uw situatie en wensen past.